Proeftuin verpleeghuizen (2007, 2008)

Zeggenschap voor meer kwaliteit van leven in verpleeghuizen. Het zelf kunnen bepalen hoe je leeft, woont, werkt. Voor ieder mens is dit uiteraard heel belangrijk. Het is medebepalend voor je kwaliteit van leven. Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend zeggenschap te hebben over het eigen leven. (….) Om de zeggenschap te vergroten, zijn werkelijke veranderingen nodig; bij mensen zelf, bij medewerkers van instellingen en in het beleid van instellingen. Door deelname aan dit project gaat u direct aan de slag met concrete verbeteringen voor uw cliënten op korte termijn. En u begint aan een traject dat leidt tot de noodzakelijke verbeteringen en veranderingen in werkwijze, cultuur en organisatie van uw instelling. In totaal nemen verschillende teams en managers van tien verpleeghuizen in Nederland deel aan het project. Elk deelnemend team doet dat op een manier die leidt tot successen in de eigen instelling en tegelijkertijd leren we van elkaar.

startconferentie

Krant 1 nov 2006

Dit bericht werd geplaatst in Enkele Projecten, proeftuin verpleeghuizen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s