Het Grote Chronisch Zieken Gedrag Debat (2010)

gedrag debat

Op donderdag 11 november 2010, In de Week van de chronisch zieken, stelt Vilans, hét kenniscentrum langdurende zorg in samenwerking met de Raad voor de volksgezondheid & Zorg (RVZ) en zorgverzekeraar Menzis gedrag centraal. Wat is er nodig om mensen met (verhoogde kans op) chronische ziekten te motiveren voor een gezondere leefstijl? Dit is de kernvraag tijdens het‘ Grote Chronisch Zieken Gedragsdebat’. Martin Appelo, gezondheidspsycholoog en gedragstherapeut, bekend van ondermeer ‘socratisch motiveren’, bijt de spits af. Met zijn inleiding vertelt hij ons over verschillende patiënttypen en motivatietechnieken.

Debat over gedrag van chronisch zieken_def

2010 09 29 uitnodiging gedragdebat CZ

Dit bericht werd geplaatst in Enkele Projecten, Het Gedrag Debat. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s