Inspiratie oploop 4 maart 2011

Een impressie van de inspiratie-oploop ter gelegenheid van de start van mijn ondernemerschap.Thema: Het Nieuwe Gedrag.  Uit de uitnodiging: “Er is een noodzaak om ons gedrag te veranderen, maar veranderen is eerder vijand dan vriend. Vanzelfsprekende regels en robuuste routines vormen de karrensporen waarin wij – bestuurders, leidinggevenden, medewerkers en ook cliënten – in de organisatie lopen. Willen we onszelf uit die sporen halen dan moeten we ons afvragen waarom die zo aantrekkelijk zijn.uitnodiging inspiratie oploop mrt2011

Martin Appelo biedt ons een kijkje in zijn nieuwe boek Het gelaagde brein. Met rooie oortjes hoor ik hoe ik van Zelfstandige – Nog Steeds – Zonder Personeel  (Z-NS-ZP)  in ongeveer 40 dia’s transformeer naar Zelfstandige Met Heel Veel – Personeel (Z-MHV-P). “Verandering is geen kwestie van zoeken naar en vinden van een universele waarheid (..) maar van effectieve samenwerking tussen de lagen van het BREIN“.  Leer van Appelo hoe je een neo-corticaal kader combineert met een limbische doelstelling met gebruik van reflexen van het reptielenbrein. Lees: Martin Appelo nieuwe_gedrag_04032011


aan dood paard is niet te trekken

aan dood paard is niet te trekken

aan dood paard is niet te trekken

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Happenings, inspiratie oploop. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s