Praktijknetwerk Slimmer Organiseren door Lean en Logistiek (2011, 2012)

logo in voor zorgHet lean denken (what’s in a name) is nog niet zo vanzelfsprekend in de langdurende zorgsector zoals dat bijvoorbeeld wel is in de ziekenhuiswereld. Kan dat eigenlijk wel – gegeven al  die onvoorspelbare situaties – logistiek organiseren in de care? En als het al kan, hoe krijg ik dan mijn medewerkers mee? Deelnemers worden door deelname aan dit praktijknetwerk dus ook pionier. De uitdaging: in vier bijeenkomsten  – waarvan een een werkbezoek is – kansrijke  toepassingen en werkzame principes voor de praktijk van alledag met elkaar ontwikkelen.

Dit bericht werd geplaatst in Enkele Projecten, slimmer organiseren. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s